neděle 14. listopadu 2010

Super Mario Bros X – instalatér ruluje!



Komunita hráčů, fanoušků a vůbec herních nadšenců, nikdy nespí. A podobnou nespavostí trpí i tým lidí, co má na triku freewarovou (po přečtení článku si tohle slovo přečtěte ještě jednou) předělávku původních Mario her (tedy 1,2,3 a World). Nejde o remake, nýbrž o plně nové a neokoukané dobrodružství světoznámého a všemi Japonci milovaného Maria. A nejen jeho.
Kromě něj si totiž můžete zaskákat třeba v kůži Peach, Luigia, Linka nebo Toada. Těch nintendofilních charakterů je tu celá hromada.

A aby toho nebylo málo, Super Mario Bros X nabízí dokonce i kooperativní hru (!!!) pro dva hráče a bojový mód, v němž si můžete na chvíli zkusit, jaké to je, když se ty roztomiloučké pixelartové postavičky pořádně poperou.

Ale to ještě není všechno! Ještě je tu level editor, podpora gamepadu a vůbec je tu materiálu, že si až říkáte, že by to vypadlo na her několik. O to víc je překvapivé, že je to celé zdarma.
Takže….

What are you waiting for?

Tuhle (více než) povedenou směsku stahujte na webu autorů zde. A pokud se chcete nejdřív podívat, jak to vypadá za běhu, učiňte tak zde.

Super Mario Bros X je ideální věc na dlouhé zimní večery, do chvil, kdy zavládne nuda…a tak podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat