neděle 3. října 2010

Game Access: Starobrněnská ubytovna? Nikdy více!

V pátek po našem příjezdu jsme zamířili do Hybešovy ulicem kde se Starobrněnská ubytovna nachází. Po zavolání na uvedená čísla (na recepci nikdo nebyl) jsme se dozvěděli nemilou zprávu - paní z recepce jela do prádelny, vrátí se za půl hodiny. Oukej, stává se, jdeme se projít. Když už bylo možné se ubytovat, paní si poněkud matečně myslela, že u nás na pokoji pro 4 lidi bude spát jakýsi Šantrůček. Několikrát jsme jí povysvětlili, pořád v pohodě.

Tuto ubytovnu jsem vybral proto, že má údajně wifi, což se poměrem k ceně zdálo být dobré. Ubytovali jsme se a vyrazili na Game Access společně s Ondrou Vaškem, se kterými jsme se seznámili před ubytovnou. Páteční Game Access jsme už popisovali, takže přejdu ke chvíli návratu na ubytovnu. Vyžádali jsme si heslo k hifi, ale k žádné síti nefungovalo. Naštvalo to jenom mě, protože kluci měli mobilní internet.

Samozřejmě jsme nešli spát hned, ale až po vložení článků, tedy kolem druhé ranní. V půl jedné na nás přišel jakýsi hlídač objektu, že řveme jak na lesy a ať se ztišíme. To fakt nebyla naše vina, jelikož zdi tam jsou asi z papíru. Ony zdi se také rozvibrují vždy, když projede šalina na ulici.

Až do tohohle bych to přešel s mávnutím ruky, ale to co následovalo? To by nasralo každého. Byli jsme zrovna na přednášce o 3D od nVidie, když Michalovi volal pořadatel, že volali z ubytovny, máme se vystěhovat. Opouštíme přednášku a rychle se blížíme k ubytovně. Sbalíme se a chceme odevzdat klíče, ale čeká nás malé překvapení. Měli jsme se vystěhovat do jedenácti, což nám nebylo řečeno. Bylo to prý v podmínkách, které nám nedal nikdo přečíst ani nám neřekl, kde je najdeme.

A teď to nejlepší: každý zaplatí „pokutu“ 230 Kč, tedy tolik, kolik jsme zaplatili za ubytování. Normální člověk by řekl, že jsme si nedobrovolně zaplatili další noc, ale ani to ne - pokoj je rezervovaný. Na to by je každý normální člověk poslal do prdele, ale v objektu měli bouchače, to jsme věděli už z noci. Ti zmrdi to asi praktikují častěji.

Shrňme si to: odešli jsme později, protože nám nikdo neřekl, kdy se máme vystěhovat. Kvůli tomu nás vosrali o 920. Nešla slíbená wifi, museli jsme čekat půl hodiny, vyjebali s námi, a to vše za bezkonkurenčních 460 korun za osobu! Takže rada na závěr: jestli budete někdy v Brně, spěte radši na lavičce než ve Starobrněnské ubytovně.

4 komentáře:

  1. Lol. Že jste se nepochlubili na Skype :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt? :-) Jsem asi předpokládal, že si tohle přečteš :-D

    OdpovědětVymazat
  3. My sme dostali izbu nad nocnym barom a z reproduktorov, ktore sme mali priamo pod oknom, nam az do 4.00 rano nahlas hrala hudba. Na recepcii nikoho, s kym by sme to mohli riesit. Na druhy den sme sa stazovali ale vraj oni su ubytovna a nie hotel. Fakt radsej prespat na lavicke ako este niekedy v Starobrnenskej ubytovni.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak, lásko. :-)

    OdpovědětVymazat