sobota 17. října 2009

Zoufalé manželky 1. série na stáncích

Levná DVD přikládaná k novinám a časopisům zažívají nebývalý boom, s trochou štěstí najdete mezi podprůměrnými kousky neuvěřitelného balastu, i kousky co za utracení těch pár kaček zkrátka stojí. Mezi nadprůměrné tituly každopádně patří seriál Zoufalé Manželky, který už nějaký ten rok běží na TV PRIMA, jenž se také rozhodla, že vydá kompletní 1.sérii. Celá první série je rozkouskovaná na jedenácti DVD po třech epizodách, samotná “dývýdýčka” budou vycházet každé pondělí od pondělí minulého tj. 12.10 až takřka do konce listopadu.


S trochou štěstí ještě stihnete koupit 1. DVD s úvodními třemi epizodami, cena je stanovena na59 Kč. Prima taktéž nabízí možnost koupit všechna DVD v eshopu, nevím zda je pak všechny pošle najednou nebo je bude posílat jednotlivě, avšak to by se ještě prodražilo kvůli poštovnému, samotné tituly jsou v eshopu k mání o 10Kč levnější, tedy za 49 Kč.


Možná se ptáte, jak je na tom kvalita tohoto kousku, protože přece známe vydavatele levných DVD, u kterých není vyjímkou nabízet osekané a polovičaté médium s milionem reklam navrch, naštěstí to není případ tohoto DVD, kterému nechybí český i anglický dabing, škoda absence pětikanálového zvuku u anglického dabingu, ikdyž to je jen maličkost, kterou stejně spousta lidí nevyužije. Překvapila i celková velikost placky, jenž se pohybuje na hranici 6,3 GB a médium je tak kompletně zaplněno, odpadá tedy vykořisťování v podobě desítek nezaplněných DVDček. Co se samotné kvality týče, tak ta je dostačující ve formátu 4:3. Oproti jiným kouskům jsou Zoufalé Manželky prodávané v plastové slim krabičce oproti papírovým obalům.


obal



Zadní obal DVD s informacemi, stačí rozkliknout


Po Červeném Trpaslíkovi tu zas máme výborný seriál, jenž stojí za vaše peníze. Takže až zase půjdete kolem trafiky, možná právě Zoufalé Manželky uvíznou ve vašich rukou.


Zoufalé Manželky na ČSFD: 77%

Zoufalé Manželky na IMDB: 8/10

Zoufalé Manželky na FDB: 76.8%

Žádné komentáře:

Okomentovat