neděle 20. června 2010

Top pět flashovek podle Minera

I přesto, že vesměs hraji jen “velké” hry, které stvořila nějaká obří společnost a samotný vývoj stál několik milionů, nezapomínám na ty, malé, leckdy nenápadné hříčky, které můžete hrát v prohlížeči. Dost možná vás pobaví srovnatelně jako titul za x milionů.

Jelikož nemám nejoblíbenější flashovku, řazeno podle toho, jak mi ony hry přišly na mysl

Pokud si chcete hry zahrát, stačí kliknout na jejich nadpis

Crush The Castle – Players Pack

castle

Katapult, kameny a hrad plný vojáků. Stačí vám snad něco víc ke štěstí? Stačí vypálit první salvu kamenů a rázem uvidíte, v čem spočívá ta krása hry. Hned se začnou bortit základy hradu, padat zdi a posléze i hlavy vojáků. Avšak není to tak jednoduché, každá zeď vydrží trochu jinak, tudíž v tom je krapet logiky.

 Canabalt

canabalt

Týpek v obleku, co zdrhá neznámu před čím. Nezastaví se před ničím. Ani před smrtí. Canabalt je minimalistická droga, která je sice nesmírně těžká, ale dokáže vás vyhecovat nesmírným způsobem. Ještě přeskočím pár baráků a už fakt jdu spát…

Sunny Day Sky

sunnydaysky

Méďa (je to méďa, že jo?) se potřebuje dostat na druhou stranu. Jenže jak? Jednoduše – vytáhne deštník a pokusí se přelétnou. Samozřejmě by to bylo jednoduší, kdyby právě nestál na rušné silnici plné aut, ale proč si to dělat jednoduché, když to může být těžké…

Warfare 1917

warfare

První světová válka. Ne nadarmo se jí říká zákopová. Státy Dohody a Trojspolku se tentokrát střetnou ve flashové strategii Warfare 1917. Vaším úkolem je obsadit zákop nepřítele. Nabízí se široká škála vojáků, náletů a bojových plynů. Ať žije Yperit!

Hello Worlds!

helloworld

Jednoduchá a vskutku milá plošinovka, při níž protrénujete zaprášená zákoutí svého mozku. Vžijte se do originálních úrovní a spolu s jakousi robotizovanou chobotnicí vysbírejte všechny zlaťáčky!

Žádné komentáře:

Okomentovat