úterý 17. srpna 2010

Bůh by měl zakázat ICQ. Jedině tak bude svět voňavý a krásný.

Tenhle článek nepřináší nic objevného ani převratného. Nedozvíte se z něj zhola nic nového, takže pokud nechcete, prostě jej nečtěte. Riskujete tím vlastně jen to, že budete prokleti ďáblem.

ICQ je zlo! Tramtadadá! Zajímavé, jak se tím chvástá každý druhý, ale jen málokdo na něj skutečně zanevře. Jsem mezi těmi ubohými smrtelníky, kteří ho pořád provozují, byť bych tu zpropadenou kytičku nejraději pomočil a nacpal do chřtánu AOL. Doufám, že den, kdy to skutečně udělám, někdy nadejde.

Je čas soudruhu, skoncovat s ICQ

S “jeho jméno raději nebudu vyslovovat” (dále jen jjrnv) nejsme příliš velcí kamarádi. Nemáme se rádi. Raději s ním mluvím přes prostředníka jménem Digsby, který je aspoň trochu spolehlivý. Se samotným jjrnv se nedá vystát. Největší problém je v tom, že má přiliš mnoho kamarádů. Kamarádí se s ním snad každý. A když už děláte do nějaký holky, abyste do ní po večerech mohli hustit svý sladký řečičky, musíte jedině přes jjrnv. A to ať chcete nebo ne. Neubráníte se tomu. Spousta lidi nechápe, že existuje něco lepšího, chytřejšího a svobodnějšího než je ten zpropadený jjrnv.

Když chcete mít jistotu, že se s někým zkontaktujete, logicky začnete používat nejrozšířenější komunikátor. Bůhví, proč si čecháčkové vybrali zrovna vykastrovaného bolševika se zeleným osmilístkem. Teď na to akorát doplácejí chudáci obyčejní občani. ICQ by mělo zemřít. Po meči. Jak jinak taky.

Šiřte tu krutou pravdu dál a pomozte mu zemřít. Pořád se těší plnému zdraví.

3 komentáře:

  1. vybodni se na nějaký to I seek you a je to - ti co s tebou budou chtít komunikovat, ti si udělaj jinej protokol, na zbytek je tu facebook, případně zapomnění :)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem se toho zeleného zmetka zbavil už dávno a je mi líp :PP http://www.freezy.cz/blog/id38

    OdpovědětVymazat
  3. Na ICQ jsem nebyl již notnou řádku měsíců. Nyní používám vlastně jen Windows Live Messenger, Skype a občas (velmi nerad) Facebook.

    ICQ by mělo chcípnout stejně jako Symbian a Win XP :D.

    OdpovědětVymazat