pátek 18. prosince 2009

Tajemství nenaraženého kulichu

Tak jsme se dočkali. Z nebe padá sníh, aby se následně na cestách a silnicích změnil v černou břečku. Jakmile teploty začaly klesat po nulu, člověk mohl narazit na několik poměrně odstrašujících exemplářů. Bezďáci, co zmůžou ve mžiku vyprázdnit na pohled plný autobus, dědouškové s natáhnutou beranicí a poklepávající hůlkou a nesmíme opomenout ani sebevědomé paničky, které se akorát tak zmůžou nadávat na dnešní mládež a samozřejmě na ten velký, hnusný svět plný diletantů a úchyláků.


Seznam těch nejmocnějších na světe ještě zdaleka není u konce. Ti, kteří budí respekt i v těch nejzarytějších “respect nigga fellaz, jou” jsou mezi námi v poměrně hojném počtu. Vyskytují se především poblíž zastávek a veřejných prostranstvích. Poznávacím znakem je nedokonale nasazený kulich. Problém je v tom, že onen “nakažený” si čepici jednoduše narazí na svojí palici a další okolnosti neřeší – to, že kulich nemá úplně nasazený a natažený je mu jedno, stejně jako to, že vypadá jak debil. Výsledkem toho všeho je čepice naražená na malou část hlavy, zatímco zbytek visí ztopořený nahoře.


houmlesak


Jelikož dnešní lidé mají ve zvyku hledat kompromitující materiál takřka všude, neodpustím si jednu maličkou úvahu. Co když v prostoru, který je vyplněn vakuem přenáší/převáží zakázané látky? Nebo si tam rovnou pěstují konopí hezky v teploučku a vždy po ruce?! Otázkou zůstává, co tito lidé zkoumají na našem světě? Jedná se o velvyslance z mimozemské planety? Je to ztělesněný Aštar Šeran?

1 komentář:

  1. Tenhle článek, to prostě nemá chybu :D :D Já jsem mohl bouchnout. :D Bouchnout smíchy :D

    OdpovědětVymazat