pátek 9. dubna 2010

Nabitý víkend aneb nenechte si ujít

Nikdy jsem si o sobě nemyslel, že bych byl dobrým novinkářem, ale o víkendu nás čekají hned dvě pecky, které vámi můžou pořádně zacloumat. Sice už to vyžvanily daleko větší a odhodlanější servery, ALE

ss_preview_machinarium_DVD_cover.jpgOd soboty 10.4 můžete na trafikách mezi krabicemi levných DVD najít vynikající (českou) adventuru s uměleckým nádechem – Machinarium za úžasných 99 Kč. Věta “no, nekup to” je na místě. A jak tvrdil Eurogamer, tohle si koupí i piráti zalezlí ve svých kutloších, neustále sledující warez fora.

Machinarium bude prodáváno v klasickém papírovém obale, jak jsme všichni u levných DVD zvyklí. Na jednom disku bude jak Windows verze, tak i verze pro Mac. Součástí bude i vynikající soundtrack od Jakuba Dvorského.

Souběžně s Machinariem vychází i adventurka Samorost 2, taktéž od Amanity za poloviční cenu – 49 Kč.

Krom Machinaria a druhého Samorostu nesmím opomenout ani slevu v obchodě Gameleader. Mám úchylku to psát všude, takže – tento víkend (10 – 11.4) bude v tomto e-shopu padesátiprocentní sleva na sběratelskou edici hry Mass Effect 2 (plechová krabička, vázaná knížka s wallpapíry, making of DVD, nějaké ingame serepetičky), celková cena činí 699 Kč. Pro všechny milovníky sci-fi akcí je to nesmírně lákavá nabídka, která platí (!) pouze o víkendu.

Pokud o Mass Effectu 2 nevíte zhola nic, pusťe si alespoň trailer, který mi svým střihem, hudbou a celým svým pojetím učaroval.

4 komentáře:

  1. Sexy kočky v sexy kosmických oblečcích - Mass Effect je rajcovní.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kráso ty čtyř oký kyklopové jsou hustý.

    OdpovědětVymazat
  3. bude tu možno koupit i speciální edici Mass Effect na XBOX? T.

    OdpovědětVymazat
  4. Limitovaná edice pro Xbox za těch 699,- na Gameleaderu byla, nicméně ptáte se pozdě. Už je po akci. Nezbývá tedy nic jiného, než koupit normální krabicovku nebo vyčkávat na další slevu.

    OdpovědětVymazat