neděle 6. září 2009

Pocit nadřazenosti

Mnoho lidí si nedokáže přiznat, že na celém světě existuje hned několik  alfa samců. Jsou to bytosti natolik dokonalé, že jejich doteky léčí a jejich pohled svede kteroukoliv ženu (pouze s mírami 60-90-60 a nejnovější verzí firmwaru). Na českém internetu se pohybuje hned několik osob, co si o sobě myslí, že požadavky na takto dokonalou bytost splňují. Nejnovější výzkum od agentury Hodní Osobití Vládci Našeho Okolí však výrok daných osob vyvracejí. Naopak tento výzkum potvrzuje naprostou debilitu těchto osob: Radek Ulhán, Patrik Vogl a ten zmrd co vlastní Banána.

 

  zapojení

Zde vidíte kvalitně nasazené a zapojené Pampers

 

Snad každý kdo zavítá na náš velmi osobitý a upřímný blog který navíc šetří přírodu, pochopí jednu krutou pravdu: jedině autoři blogu Tři koule™ (nemá nic společného s počtem našich varlat) se mohou hrdě považovat za uber-bytosti jenž jsou připraveny, bude-li to třeba, spasit svět od všeho zlého a začít žít v naprosté harmonii s okolím.

 

Někteří lidé se z tohoto článku závistí poserou. Pro plné vychutnání tohoto blogu se tedy doporučují používat kvalitní pleny, profesionálové používají produkty značky Pampers jenž jsou maximálně prodyšné a poskytují pohodlí především v rozkroku protože jak už jistě víte, každý intelektuál má jisté části těla abnormálně vyvinuté.

  

Proto Vás tedy na závěr prosíme, používejte pouze kvalitní výrobky osvědčených značek a především čtěte tento skvělý blog.   

Žádné komentáře:

Okomentovat