pondělí 7. září 2009

Pocit nadrženosti

Každý člověk někdy pocítí onu tělesnou touhu. Touhu kterou v sobě máme od dětství, touhu kterou musí ukojit každý živí tvor. Každý člověk má v sobě tyto zvířecí pudy které ho nutí se rozmnožovat, avšak je tu jedna otázka: Bude mít usmolený plešatý zemědělec volící ČSSD dostatečně kvalitní semeno aby splodil svou dokonalejší verzi ? Jistěže ne, není k tomu přece geneticky či intelektuálně předurčen! Na druhé straně barikády, jsou samozřejmě jedinci s enormě vysokým intelektem kteří jsou již geneticky lépe uzpůsobeni k tvoření vyšších verzí svého já.

 

hot-ass-wallpapers

 

Nesmíme však zapomínat na samotný akt. Přeci jen je rozdíl, zda potomek bude počat na zadním sedadle traktoru, než-li uprostřed luxusního apartmá s neuvěřitelně sexy nezletilou recepční. Počet poloh je přímo úměrný IQ potomka, prostřídejte jich tedy stovky, na internetu najdete několik tutoriálů leckdy i s obrázky. Po 3 dnech nepřetržitého sexu budete zničeni, možná nebudete chodit, ale můžete si být jistit že váš potomek chodit bude, u leckterého připlešlého socana je jen malá naděje na tento zázrak. 

 

Odnesli jste si z toho nějaké ponaučení ? Nevolte červené a oranžové a užívejte si spontáního análního sexu s nezletilými školačkami ;-)

3 komentáře:

  1. Jádro pudla se skrývá v nabádání voličů aby volili cokoli jiného než jsou oranžoví a červení. A to ostatní ? Jen omáčka okolo ;)

    OdpovědětVymazat