neděle 18. července 2010

Alien Swarm – vetřelčí polévka od Valve. Zn. zdarma.

Zítra se otevřou brány populární distribuční sítě Steam, aby vyběhli stovky, teda tisíce potvor, co ještě v širém vesmíru nestačily zemřít. Přesněji – odemkne se hra Alien Swarm. A cože to má vůbec být?

alien swarm

Jak už tušíte, či víte, Valve jakožto videoherní studio nesestává pouze z letitých zaměstnanců, ale pořád někoho nabírají. Ať už kluky, co pro první Half Life stvořili nenápadnou modifikaci Counter Strike, čímž si trhli nejednou prvenství a vysoká prodejní čísla, nebo právě partu nadšenců, co pro Valve udělala Alien Swarm. A ti to celé spackali.

Alien Swarm je zvrchu viděná kooperativní střílečka pro čtyři hráče, která nás staví do role profesionálních bojovníků proti šmejdu z vesmíru. Podobných her už jsme tu měli haběděj, třeba takové Shadowgrounds se tomu podobá až příliš. Ale veškeré pochybnosti můžeme hodit za hlavu, jelikož Alien Swarm likviduje konkurenci svou cenou. Cena není žádná, vše bude zdarma. Důvod k oslavám? Určitě!

Stačí se podívat na pár screenů, pustit trailer a udělat si vlastní názor. Já si myslím, že to bude bomba! Jako oddechovka pro čtveřici znuděných hardcore hráčů to bude přímo výborné. Raději už nebudu soudit ráno před večerem, jelikož zítra se sám přesvědčím.

Valve je (alespoň pro mě) zárukou kvality. Těžko by pod svým jménem vypustili hru, která by byla špatná. Teď mě tak napadá – bude někdo, kdo si se mnou zahraje? Sehraný tým je přeci jen o něco lepší než ten anonymní Smile.

Alien Swarm se již zítra odemkne na této Steam stránce.

2 komentáře:

  1. Hraje se to super, ale chce to najít hráče, kteří se nenechají zabít při první příležitosti. Měl jsi se na mě vykašlat a zdrhat k tomu transportu Minere. :-)

    OdpovědětVymazat