úterý 13. července 2010

Vyhrňme si rukávy, Humr slaví životní jubileum!

Píše se rok 1995 a kdesi v pražské nemocnici se dere na svět klučina. Takřka obyčejný den. Slunce žhavilo zhruba stejně jako dneska. Takových klučinů se už přece narodilo… Jen by to jím nesměl být právě Humr.

Dneska tomu už bude 15 let, co je ten prevít na světě. Ale nakonec, díkybohu za něj. Ikdyž leckdy obdivuju jeho neoblomnou lenost, naštěstí má i světlejší okamžiky. Mezi tyhle chvilky bezesporu patří i založení Třech koulí, na kterém jsme se podíleli všichni tři (jmenovitě – já, Lukáš a Štěpán). Kdo by byl řekl, že od toho sychravého večera, co jsme tenhle blog založili, to dotáhnem až sem, huh?

humr_tk

Ikdyž Humr patří k těm méně aktivním jedincům a jeho dosavadní články pro TK by se daly spočítat na prstech jedné ruky (no dobře, na dvou!), přeji mu všechno nejlepší do budoucna, hodně friendů na Facebooku, rychlý download při stahování porna (ehm, vytrženo z kontextu). Dále by nebylo od věci, kdyby si našel dokonalý protějšek a nemusel svými tipy otravovat mne. Ale to si koneckonců můžem přát oba Open-mouthed smile.

Za sebe bych si ještě přál, aby těch článků naťukal o trochu víc, ale nechám to bejt. Když už má ty narozeniny…

A na závěr si dáme veselou písničku!

PS.: Dělám to jen kvůli tobě!

Žádné komentáře:

Okomentovat