neděle 25. července 2010

Nechte Natalii Sadness bejt!

Článek vyšel na Humr´s Posterous.

Před pár dny proletělo po českém internetu jisté video, jehož autorkou je jistá majitelka růžového blogísku. Lidé se podívali, zasmáli, napsali o tom na sociální síť nebo nechali komentář na Youtube. Vznikla i parodie, která ještě víc podtrhuje nesmyslnost původního videa. Nechci se zastávat kvality videí (obsahu), to snad nikdo. Chci se holky zastat, protože jí za její vlog hodně lidí v komentářích sjelo. Podpořil jsem ji pod videem "Sundej růžové brýle", to je ale smazané. Vyjádřil jsem názor, že teď to je sice strašné, ale že dávám holce dva roky, a poté budu hodnotit.







Video bylo zhruba o tom, že čím více trávíte času u počítače, tím méně máte přátel. Samý moralistický kecy, co vám budu povídat, po třech minutách jsem to prostě musel stopnout. Bylo jasné, že blogeři a "Youtube haters" na ní nenechají nit suchou. A tak se také stalo.

Když jsem navštívil její blogísek, vykoukl na mě článek plný moralistických sranců a vět typu "Jsem svá, nechci ztratit sama sebe, jsem taková jaká jsem." Věty jsem četl na přeskáčku, jelikož sebevražedný útok na polovinu mozkových buněk jsem na ten den neplánoval. Takže jestli věty ve správném pořadí nedávají žádný smysl, mně to dává -smysl (záporný smysl, je to ještě horší, než nesmysl). Popravdě, nedivím se, že si hodně lidí myslí, že je barbínka. Nick na Youtube "naninkabarbinka" tomu napovídá.







Co mě teda zvedlo ze židle, je jakýsi pokus o článek na Super.cz . Holka natočila několik vlogů, to je důvod zmrdat jí za to v bulváru?! To je práce pro blogery, ne pro pseudo-novináře. Takže vzkaz pro ně: nechte Natalii Sadness bejt!

V čem se tolik liší od ostatních blogerek s podobnými blogísky? Dělá videa...co se obsahu týče, hrozná videa. Na tom ale nesejde, důležité je, že něco dělá. Sedět na prdeli a nadávat neznámé holce je ale nejspíš větší sranda.

5 komentářů:

  1. proč na to nenatočíš taky reakci? něco na způsob http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc :D

    OdpovědětVymazat
  2. Napadlo mě, že bych to natočil jako vlog. Jenže tohle jsem psal cca 40-50 minut, smazal tři odstavce a napsal je znovu (výsledek), takže tu "řeč" bych se buďto učil nazpaměť nebo bych to stříhal ještě zítra. Nejsem určen k tomu, být vlogger.

    Doufám, že ten článek nezní tak emotivně jako to video :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tak, musím říct, že té dívence docela fandím!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Já jen vím, že ten Super.cz ji nijak nekritizoval, že to video vyšlo v rubrice Staň se celebritou, takže evidentně to tam tam Natalia poslala sama. takže než příště budeš moralizovat o bulváru, nejdřív se nauč číst, ty pseudo bloggere :-D Jinak sám jsi dokázal největší nešvar blogů - že člověk píše, i když nemá o čem. Sám ji kritizuješ slovníkem desetiletýho haranta a pak se chováš jako mravokárce. Škoda, vypadals nadějně. David.

    OdpovědětVymazat
  5. si radši najdi na youtube Natálii Sranec - ten co jí tu trapně napodoboval je jen slabej odvar toho, kam až se ty hranice daji posunout... :-)))))

    OdpovědětVymazat