neděle 24. ledna 2010

Oprašování klasik: Battlefield 1942

oprasovaniklasik

Starší multiplayerová akce, která je hojně hrána i dnes. O čem je řeč? Samozřejmě o Battlefield 1942. Jak už název napovídá, boj je zasazen do druhé světové války. V roce 2002 jsme dostali nevídanou volnost a dnes bychom tomu řekli jednoduše – sandboxová hra. To vše si můžete připomenout v nejnovějším díle Oprašování klasik.

 

 

Určitě jste si zvykli na to, že každou neděli přispějeme něčím speciálním. Bodejť by ne, neděle není jen výjmečný den z křesťanského hlediska, ale jedná se o den, jež je výjmečný i pro náš blog. Takže každou neděli sledujte Tři koule, jelikož nikdy nevíte, co sem dáme. Může to být něco velkého, nebo zhola nic!

 

Jak už bylo navrhnuto v mPodu, jako čtenáři můžete rozhodovat o tom, jaká hra bude oprášena příště. Čekujte pravé menu – hlasování trvá jen 7 dní!

3 komentáře:

  1. Zase je znát velké zlepšení. (Více emocí) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo by řek že se ješte někdo najde.

    OdpovědětVymazat
  3. No jestli jim to v roce 2002 vytřelo zrak tak to je s podivem. Množstvím ovladatelné techniky a možnostmi spíše oslnil Flashpoint o rok dříve. Ten toho uměl mnohem víc (mluvím o velikosti ostrovů o kterých si Battlefield může nechat zdát ještě dnes)

    OdpovědětVymazat